دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

EnAr

هفته منابع طبیعی و روز درخت کاری گرامی باد

درختکاری در ایران دارای پشتوانه ‌ای از علایق ملی و سنت تاریخی است ، تاریخ نشان می ‌دهد که ایرانیان باستان ، جشن های خاصی داشتند و در این جشن ها به درختکاری پرداخته و به خاک و زراعت احترام می‌ گذاشتند .در کشور ما روز درختکاری از 15 تا 22 اسفند ، با عنوان «هفته منابع طبیعی» نام گذاری شده است که نخستین روز این هفته، روز درختکاری است و مردم با حضور در پارک ها ، جنگل ها و اقصی نقاط شهر اقدام به کاشت نهال های جوان می کنند. ایرانی ها هر سال با کاشت درخت به استقبال سال نو رفته و در واقع با این کار نمادین در آستانه بهار زندگی را به زمین باز می گردانند.

به همین  مناسبت  دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی مراسم بزرگ داشت هفته منابع طبیعی را با حضور مسئولین دانشگاه و مسئولین استانی در تاریخ سه شنبه1402/12/15 ساعت 9 در تالار فرهنگ  برگزار می کند.

2   0
بازدید امروز: 9    بازدید کل: 611
captcha

ناشناس 1402/12/26 4:26:24 PM
#هفته_درختکاری

برای اولین بار و در راستای احیای طبیعت و حفظ محیط زیست
تعداد 30 عدد میوه بلوط و 15 نهال بلوط در اطراف روستای اخترآباد کاشته شد.

سپاس از دوستدار طبیعت و محیط زیست آقای پویانمهر

@Akhtarabadmedia