مجتمع آموزش عالی میناب

EnAr

اطلاعیه بازگشایی خوابگاه های دانشجویی مجتمع آموزش عالی میناب

با سلام و قبولی طاعات و عبادات
 به اطلاع کلیه ی دانشجویان مجتمع آموزش عالی میناب متقاضی خوابگاه می رساند:

۱- پذیرش و اسکان دانشجویان در خوابگاه ها، برای آن دسته از دانشجویانی مقدور خواهد بود که سه دُز واکسن خود را تزریق کرده اند ( ملاک ارائه کارت واکسن در هنگام پذیرش می باشد). با کمال احترام از پذیرش سایر دانشجویان معذور خواهیم بود.
۲- با توجه به جا به جایی خوابگاه ها و همچنین شرایط کرونایی، همراه داشتن کلیه ی وسایل شخصی اعم از ظروف، پتو، بالشت، تُشک، ملحفه و ... برای دانشجویان الزامی می باشد.
تبصره : دانشجویان ورودی های ۹۷ و ۹۸ که وسایلشان در خوابگاه قدیم بوده می توانند با مراجعه به حوزه دانشجویی وسایل خود را تحویل بگیرند. لیکن توصیه اکید می گردد با توجه به شرایط کرونایی این دسته از دانشجویان نیز کلیه ی وسایل شخصی خود را به همراه داشته باشند.
۳ - تاکید می شود دانشجویانی که مشکل پزشکی یا بیماری خاصی دارند در هنگام ورود به خوابگاه مسئولین خوابگاه را در این خصوص مطلع نمایند.
۴- چگونگی ثبت نام در سامانه خوابگاه و تعیین اجاره بها پس از استقرار اولیه دانشجویان اطلاع رسانی خواهد شد.
۵- پذیرش و اسکان کلیه ی ورودی ها از روز جمعه دوم اردیبهشت ماه  انجام خواهد شد.
6-  رزرو و توزیع غذا از چهارم اردیبهشت ماه همراه با حضوری شدن کلاس ها امکان پذیر می باشد.
نشانی خوابگاههای دانشجویی:
خوابگاه دختران : کیلومتر پنج  جاده ی میناب-سندرک - دانشگاه پیام نور میناب - واقع در ساختمان اندیشه.
خوابگاه پسران: مجتمع آموزش عالی میناب

حوزه دانشجویی