دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری
EnAr ورود 0

◀️در حاشیه سفر وزیر علوم به دانشگاه هرمزگان صورت گرفت؛ تحقق آرزوی دیرینه دانشگاهیان دانشگاه هرمزگان شهرک مسکونی دانش و نوآوری دانشگاه هرمزگان احداث می شود.

◀️در حاشیه سفر وزیر علوم به دانشگاه هرمزگان صورت گرفت تحقق آرزوی دیرینه دانشگاهیان دانشگاه هرمزگان شهرک مسکونی دانش و نوآوری دانشگاه هرمزگان احداث می شود.

◀️در حاشیه سفر وزیر علوم به دانشگاه هرمزگان صورت گرفت؛

تحقق آرزوی دیرینه دانشگاهیان دانشگاه هرمزگان

شهرک مسکونی دانش و نوآوری دانشگاه هرمزگان احداث می شود.

💠 با پیگیری‌های مجدانه دکتر محمدصادقی و طرح خواسته احداث شهرک به عنوان دغدغه جمعی همکاران و همراهی جناب آقای دکتر نوحه‌گر، رئیس کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه هرمزگان و توجه ویژه مقام عالی وزارت، موافقت با ایجاد شهرک مسکونی دانش نوآوری دانشگاه با هدف رفع نیاز مسکن همکاران دانشگاهی دانشگاه هرمزگان ( همکاران هیئت‌علمی، همیاران علمی ) صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هرمزگان : پس از مذاکرات مستند و مدلل دکتر محمدصادقی با مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در خصوص یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های دانشگاهیان دانشگاه هرمزگان به‌منظور ساخت شهرک مسکونی دانشگاهیان دانشگاه هرمزگان در پردیس دانشگاه، جناب آقای دکتر زلفی گل ضمن موافقت با این مهم، دستور الویت طرح در جلسه هیئت‌امنا را صادر نمودند.

روابط عمومی دانشگاه هرمزگان از همراهی اعضا و ریس کمیسیون دائمی دانشگاه، استاندارمحترم، رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، هیت رئیسه ،شوراهای صنفی کارکنان و اساتید در تحقق این مهم کمال تشکر را دارد

1   1
بازدید امروز: 4    بازدید کل: 3939